Bota

Burimi i Paqes” – Si pasojë e shpërthimit të një mjeti të improvizuar bie dëshmor një ushtar

Bëhet e ditur se një ushtar ka rënë dëshmor në zonën e Operacionit “Burimi i Paqes”veri të Sirisë.

Në komunikatën e lëshuar nga Ministria e Mbrojtjes Kombëtare thuhet se një ushtar ka rënë dëshmor si pasojë e shpërthimit gjatë ndërhyrjes ndaj një mjeti shpërthyes të improvizuar.

“Kërkojmë mëshirën e Allahut për dëshmorin tonë që humbi jetën në këtë ngjarje që na mbyti në dhimbje dhe pikëllim të thellë, familjes së pikëlluar, Forcave të Armatosura të Turqisë dhe popullit tonë fisnik u shprehim ngushëllime”, shkruhet në komunikatën e lëshuar nga Ministria e Mbrojtjes Kombëtare./trt