Shqiperia

Bushati në Emiratet e Bashkuara, nënshkruhet Memorandumi i Mirëkuptimit

Ministri për Evropën dhe Punët e Jashtme Ditmir Bushati ndodhet në Emiratet e Bashkuara Arabe me ftesë të Ministrit të Jashtëm Sheikh Abdullah bin Zayed Al Nahyan.

Ministri Bushati po ndjek punimet e Forumit Sir Bany që mbahet në Emirate, një platformë e rëndësishme e diskutimit politik e cila trajton çështjet dhe sfidat me të cilat përballet Lindja e Mesme dhe impakti i tyre në arkitekturën evropiane të sigurisë.

Gjatë punimeve të Forumit, Ministri Bushati zhvilloi një takim me homologun emiratas Sheikh Abdullah bin Zayed Al Nahyan.

OPINIONE