KategoriOpinion

Opinion

Koment – Turqit e Rumanisë

Autor: Dr. Erhan TÜRBEDAR Krahina e Dobruxhës në Rumani është një nga hapësirat gjeografike shembullore të bashkëjetesës në paqe të komuniteteve të...

Opinion

A na duhet një bandit President?!

Nga Elvi Fundo PS dhe LSI, pra mazhorancat e Rilindjes, sot u rikthyen në skenarin e pranverës të vitit 2013. Ashtu siç raportuan mediat në atë kohë...