KategoriOpinion

Opinion

GJYKIMI I NJERIUT

Nga: Eduart Thartori Shpeshhere nuk i konceptojme vërtetë se cfarë do të ndodhë në botën tjetër. Disa mendojnë se po e lamë këtë botë asgjë tjetër...

Opinion

Izolimi Për Shkak të Besimit

Nga Bujar Hysa بسم هللا الرحمن الرحيم Me Emrin e Allahut, të Gjithëmëshirshmit, Mshirëplotit! Falenderimet i takojnë vetëm Allahut, Sunduesit të...

Opinion

MOSHA E NJERIUT

Meditime nga Eduart Thartori Fillon me kohen e pare te njeriut qe eshte Femijeria dhe Adoleshenca. Ne kete moshe njeriu vazhdon te jete ne fazen e...

Opinion

Kujt ia ndien për listat e hapura?

Nga Ergys Mërtiri Pranimin e Ramës dhe Bashës për hapje të listave në zgjedhje, mbështetësit e kësaj kauze e brohoritën si një fitore të tyre. Ata e...