Bota

Dhuna e ushtarëve izraelitë!

Të gjithë këta të tre janë viktima të ushtarëve pushtues izraelitë, të cilët pasi i kanë dhunuar fizikisht, i kanë qëlluar me armë zjarri duke i shpërfytyruar në mënyrë brutale.

I burgosuri Azmi Nafa…. e burgosura Israa Jaabis…. si dhe i riu Mohamed Al-Tamimi….

Burimi: Ambasada palestineze ne Shqiperi

Etiketa

OPINIONE