Shqiperia

Dita 6/ Nis marshimi i studentëve drejt Ministrisë: S’ka negociata, s’ka dialog

Studentët për të gjashtën ditë radhazi kanë dalë edhe sot në marshim nga Politekniku drejt Ministrisë së Arsimit, për  të protestuar kundër tarifave të larta dhe kushteve të studimit.

DITA 6 PROTESTA STUDETN

Ata kanë përpiluar një kërkesë me 15 pika, dhe kërkojnë një zgjidhje nga institucionet, që të ndalin tubimet e tyre.

Ora 10:00/ Nis marshimi i studentëve, nga Politekniku drejt Ministrisë së Arsimit. At ahedhin thirrje: “Nuk ka negociata, nuk ka dialog”, duke iu përgjigjur negativisht Kryeminsitrit Edi Rama.

Po ashtu ata u bëjnë thirrje dhe qytetarëve duke u thënë: Çohuni nga kafja, bashkohuni me ne mos rrini në kafene.

Ora 09:30/ Përfundon grumbullimi i studentëve

Ora 09:30/ Nis grumbullimi i studentëve tek Sheshi Nënë Tereza