Shqiperia

Dita e 9/ Çfarë pritet të ndodh sot në protestën e studentëve (DETAJET)

Protesta e studenteve vijon sot ne diten e saj ne nente. Pas ditesh ne rezistence, studentet do te jene serish sot ne proteste, te palekundur ne kerkesat e tyre ndaj qeverise.

Permes njoftimeve ne rrjetet sociale, studentet jane lajmeruar se e sotmja do te jete serish dite masive proetste, por kete radhe e heshtur, vetem me vetëm me libra dhe fletë të bardha, pa parulla dhe as thirrje në kor.

Sipas proetstuesve, vendi do te jete po ai. Ministria e Arsimit, ku do te grumbullohen te gjthe ne oen 10:00. Nderkohe qe me heret, studente do te nisin grumbullimin ne fakultete e tyre, pasi te bojkotojne serish mesimin.

OPINIONE