Shqiperia

Donald Lu harron peshqit e mëdhenj, u drejtohet të rinjve: Unë besoj se Shqipëria do të hyjë në BE, duhet ta udhëheqni ju

Ambasadori amerikan Donald Lu në një takim me nxënës nga Rrësheni, ka folur për rrugën evropiane të Shqipërisë.

“Unë besoj se Shqipëria do të hyjë në BE.  Do të doja që ju të udhëhiqnit Shqipërinë drejt së ardhmes. Ju jeni të rinj plot energji, me mendje të hapur dhe e doni vendin tuaj.”, iu drejtua ai të rinjve.

28575810_10155419067000838_6718744898996563116_n (1)

“Foto e Ditës | “Unë besoj se Shqipëria do të hyjë në BE dhe do të doja që secili prej jush të udhëhiqte Shqipërinë drejt së ardhmes. Ju jeni të rinj, plot energji, me mendje të hapur dhe ju e doni vendin tuaj”, u tha Ambasadori Lu një grupi nxënësish të shkollës së mesme nga Rrësheni gjatë programit Njihu me Amerikën. Mësoni më shumë për programin Njihu me Amerikën”, thuhet ne postimin ne faqen e ambasades amerikane.