Historia Intervista Video

Dr. Olsi Jazexhi flet ne TemA TV mbi Skenderbeun, Car Llazarin dhe kercenimet e ekstremisteve

Dr. Olsi Jazexhi shpjegon ne TemA TV debatin mbi figuren e Skenderbeut, problematika qe ky debat ka shkaktuar ne qarqet ekstremiste nacionaliste te cilat jane shtangur nga identiteti serbo-shqiptar i mitit nacionalist. Ai flet edhe per sulmet dhe kercenimet qe i jane bere nga grupe ekstremistesh pas publikimit te fotove te tij nga media e Anila Bashes – Newsbomb dhe media e Berat Buzhales – Gazeta Express, ne Gazimestan dhe tyrben e sulltan Muratit ne Mitrovice. Ai tregon qe nuk intimidohet nga kercenimet e ekstremisteve dhe do te vazhdoje debatet shkencore pa frike.