Drejtor policie budalla është luks i tepërt për Shqipërinë

Nga GJERGJI THANASI

Drejtori i Përgjithshëm i Policisë së Shtetit, një individ i quajtur Ardi Veliu në përpjekje për të larë m… e vartësve të tij me sh…. drejtorllëku bëri një gafë spektakolare. Vartësit e tij të nxitur nga postimet halucinante në facebook të një surrelasi përdorues kokaine rrahën një adoleshent. Katër policë e shaluan në hu njëpesëmbëdhjetë vjecar, që nuk u ishte bindur urdhërave tëkundërligjshëm të një kokainomani, i cili për koincidencë ështëedhe kryeministër i Shqipërisë. Adoleshenti kishte kryer krimin e rëndë të daljes jashtë shtëpisë, në kohën e ndalimqarkulllimit të kundraligjshëm të vendosur nga drogaxhiu kryeministër. Për një krim të tillë në Shqipërinë e standarteve evropiane kërcet huri!!!!

Video shkaktoi probleme dhe urrejtje thuajse mbarë shqiptare, kundra policëve xhahilë dhe shefave të tyre policië e politikanë. Drogaxhiu i Surrelit i tmerruar se mos kjo video shkaktonte protesta të pa kontrolluara nga opozita kuislinge dha urdhër të diskretitohej viktima (adoleshenti) dhe familja e tij. Drejtori iPërgjithshëm i Policisë së Shtetit minimumi budalla del live dhe u tregon mediave e deputetëve një video, ku e ëma e viktimës sëdhunës policore zj. Zaida Cobo është filmuar me pistoletë nëdorë. Dinshumi kryepolic i Shqipërisë vazhdon fjalimin e vet idiot duke theksuar, që një nënë e tillë e dhunshme, me armë nëdorë normal, që do edukojë një djalë të tillë kriminel, që e ka hak dajakun e kundraligjshëm të zarave të Veliut.

Ky veprim i kryepolicit minimumi budalla është i kundraligjshëm në Shqipëri dhe shkelje flagrante e ligjit, megjithatë po e quajmë se u shkel ligjin për të demaskuar njëfamilje të kriminalizuar në breza, pra për të mirën e publikut shqiptar. Faktikisht drejtori budalla i policisë shqiptare dhe vartësit e tij ose më budallenj ose më hileqarë se shefi i vet duke gërmuar në facebook-un e zj. Zaide gjetën një video të saj me pistoletë në dorë. Drejtori me videon e furnizuar nga vartësit filloi të shiste tangërdhëk para mediave dhe mjeran deputetëve të parlamentit butaforik shqiptar.

Dardha e kishte bishtin mbrapa!

Video nuk tregon kriminalizimin e familjes në fjalë por idiotizimin e kryepolicit dhe vartësve të tij. Kjo video ështëpjesë e një filmi artistik, ku ka luajtur edhe e ëma e djalit, ecila ka marrë pjesë kohë më parë edhe në “reality Shoë” të quajtur “Big Brother”. Budallëk me brirë kryepolici, që duhet të jetëndër figurat më autoritare e serioze të shtetit shndërrohet në njëpalaco e debil në këtë Big Brother-in shëqiptar të producentit Brekushja e Surrelit. Një video filmi artistik le të themi tëzhanrit aksion shndërrohet në provë inkriminuese për një familje shqiptare. Pas këtij xhevahiri të kryepolicit Veliu, unë arrita tëkuptoj pse familja e ish guvernatorit Shvarcenegër nuk guxon tëvijë në Shqipëri! Familje totalisht e kriminalizuar! Babi Arnoldi ka nja tridhjetë vjet, që në qindra video vec me armë në dorëdel! I poshtri! Krimineli! Kjo Familja Shvarceneger është e dhunshme njëlloj si familja e kësaj zj. Zaide!(SIC)

Kjo gafë dhe shprehje ekstreme e ligesisë e Veliut godet rëndëimazhin e Shqipërisë.Një gafë e tillë nuk mund të mbulohet mëas nga Sorekat me marëdhënie të posacme me Ministrinë e Brendshme, as nga Bocardët e së mjerës OSBE dhe as nga qiraxhinjtë sorrosxhinj të “Rilindja Ridge”. Një kryepolic i tillë i lig dhe budalla është dhuratë nga Perëndia për krimin sidomos atë të organizuar dhe transnacional. Një kryepolic i tillë ështëbidat i rëndë për delet e ngrata shqiptare, por është edhe burim telashesh për aleatët tanë në NATO.

Budallëku i polic Adit me gjoja terroristët iranianë

Ky rast budallëku i kryepolic Adit nuk është i pari dhe po vazhdoi Adi kryepolic nuk do jetë i fundit. Nja 9 muaj më parëky Adi doli para gazetarëve dhe lexoi thuajse pa gabime nëj letër të gjatë të parapërgatitur duke informuar publikun shqiptar dhe atë ndërkombëtar se vartësit e tij kishin arritur të neutralizonin me sukses një rrjet terroristësh iranianë në Shqipëri. Neutralizimi kishte shkaktuar: zero terroristë të vdekur, zero terroristë të plagosur, zero terroristë të arrestuar/ndaluar. Një nga terroristë e përmendur nga Adi budallai ishte edhe shtetas austriak dhe jetonte (jeton edhe sot) në mes të Vienës për shtatëpalë qefe i pashqetësuar nga policia e shërbimi sekret austriak, ndonëse sipas Adit ishte terrorist iranian, qamet i rrezikshëm!!!!

Fatkeqëssisht budallëkut të Adit i bënë jehonë mjaft media tëhuaj madje disa edhe të rangut botëror! Fatkeqësisht edhe njëfigurë e lartë ndërkombëtare si ajo e Sekretarit Mike Pompeo e hëngri sapunin e Adit tonë për djathë, duke i bërë jehonëtrapllëqeve, që dekalaroi ky Adi në konferencën për shtyp!!!!!

Sot Adi përsëriti budallëkun në një shakallë edhe më të lartë.Pikërsiht për këtë rastin e dytë unë besoj fuqimisht se vendi ynëi drobitur nuk ka fuqi që të paguajë faturë edhe për “velinjtë’ e Rilindjes sonë. Sikur të vazhdohet me këtë ritëm pas pikës, kushtit të pesëmbëdhjetë për fillimin e negociatave me BE-në do të shtohet edhe një pikë tjetër. Pika e gjashtëmbëdhjetë: Shqipëria t’i provojë BE-së me fakte dhe argumente tëmjaftueshëm se drejtori i Policsë së Shtetit nuk është as i inkriminuar dhe as budalla!!!!!/tpz

NDANI KËTË POSTIM

Mund tju interesojne