Islamofobi Rajoni

Ekstremistja islamofobe Xharra shpif sërish, kësaj here kundër hoxhës së nderuar Shefqet Krasniqi

Ekstremistja katolike Arbana Xharra duket se kohët e fundit ështe mërzitur shumë me drejtësinë kosovare për lirimin nga akuzat e ngritura kundër hoxhës së nderuar Shefqet Krasniqi.

Xharra, e cila nepër shkrimet e saj të shumta islamofobe dhe me përmbajtje urrejtje nxitëse, shpesh sulmon islamin dhe figurat e tij. Kësaj radhe ekstremistja ka sulmuar hoxhën e nderuar Shefqet Krasniqi. Katolikja islamofobe Arbana Xharra pretendon se drejtësia në Kosovë nuk ka vënë drejtësi por ka mbajtur anën e Islamit dhe hoxhës Shefqet Krasniqi.

Ekstremistja islamofobe pretendon se me dy fotokopje të publikuara prej saj që në vitin 2013 dëshmohet kapja e sisitemit të drejtësisë në Kosovë dhe lidhja e shtetit me islamin. Islamofobja kosovare e cila është bërë e njohur për shpifjet dhe shkrimet e saj ekstremiste kundër islamit, e akuzon hoxhën e nderuar Shefqet Krasniqi edhe për armëmbajtje pa leje.