Islamofobi Shqiperia

Ekstremisti Leon Molla kerkon vdekje per turqit, greket dhe sllavet

Ekstremisti katolik Leon Molla, i cili nxiti revolten e Mirdites ne 31 dhjetor 2017 kunder hidrocentralit te kompanise turke ne Qafe Molle, vazhdon me thirrje per urrejtje kombetare dhe fetare. Ne nje nga postimet e tij te fundit  ne facebook katoliku Leon Molla ka uruar vdekje per turqit, greket dhe sllavet dhe ka mbrojtur gjakun e paster te kombit shqiptar.

Ne nje ritual katolik mesjetar gjakpastrimi, mesa duket Leon Molla e sheh “pastrimin e gjakut shqiptar” me vrasje te popujve te Ballkanit. Thirrja per vrasje e Leon Molles eshte mbeshtetur nga komentuesit e tjere ekstremiste ne murin e tij te cilet u urojne vdekjen edhe shqiptareve muslimane te cilet tregohen si tradhetare meqe jane konvertuar ne fene islame. Ja disa komente ekstremistesh katolike: