Shqiperia

Emërohet zv/drejtori i ri i Policisë së Tiranës

Altin Merizaj është emëruar zv/drejtor i Policisë së Tiranës.

Mezinaj do të zëvendësojë Arsen Sinomatin e dorëhequr nga detyra disa ditë më parë, cili është larguar po ashtu plotësisht nga radhët e Policisë.

Merizaj do të marrë detyrën si zëvendës i Rebani Jaupajt në një moment të rëndësishëm për rendin e sigurinë në Shqipëri, teksa vetëm këtë muaj disa vrasje kanë tronditur Tiranën, Durrësin e Elbasanin.

Ndërkohë Altin Merizaj ka qenë më parë Shef komisariati në Sarandë dhe nëndrejtor tek Drejtoria e Kufirit dhe e Emigracionit në Durrës./tpz