Bota

Erdoğan dhe Poroshenko takohen në Stamboll

Presidenti i Republikës së Turqisë, Recep Tayyip Erdoğan, në Stamboll sot është takuar me presidentin e Ukrainës, Petro Poroshenko.

Erdoğan dhe Poroshenko u takuan në pallatin Mabeyn në Stamboll. Pasi kameramanëve dhe fotoreporterëve iu lejua të marrin pamjet nga takimi, biseda e dy liderëve vazhdoi pas dyerve të mbyllura.

Pas takimit planifikohet një konferencë e përbashkët për mediat.

Poroshenko sot më herët, në kuadër të vizitës së Turqisë, u takua me Patriarkun ekumenik Bartolomeu I.

Burimi: AA

OPINIONE