Esad Pasha si at i kombit shqiptar dhe perpjekja e hoxhallareve shqiptare per nje Shqiperi Islamike

Ne videon me poshte Olsi Jazexhi debaton me Much Nanon per Esad Pashe Toptanin dhe perpjekjen osmane – shqiptare per krijimin e nje Shqiperie Islamike. Debatohet per kongresin shqiptaro – ottoman te Dibres per te krijuar nje gjuhe shqipe me germa arabe – perkunder Kongresit te Manastirit te organizuar nga spiunazhi katolik austriak: per spiunazhin evangjelist britanik dhe evangjelizimin e vlleheve; per mbeshtetjen osmane per nacionalizmin islamik shqiptar; per rrolin e vlleheve ne nacionalizmin shqiptar latinist; per spiunazhin austriak dhe italian per berjen e nje Shqiperie anti-islamike: per konspiracine anti-islamike me vendosjen e Skenderbeut si hero kombetar te shqiptareve dhe luften ideologjike kunder Esad Pashes; per vrasjen nga terroristi Avni Rustemi i Esad Pashes Toptanit; per aparteidin anti-islamik ne Shqiperi; per Edi Ramen si Islamofob; per Elvis Nacin dhe Ahmed Kalane si kryeministra te Shqiperise etj.

 

NDANI KËTË POSTIM

Mund tju interesojne