Islamofobi Shqiperia

Facebook-u behet katolik, mbyll profilin e imam Armand Aliut

Pas publikimit te imamit Armand Ali te kercenimeve terroriste nga bandat skenderbegiste-katolike kunder tij, dhe kerkesa publike qe imami i beri policise se shtetit per ta marre nen mbrojtje, ka ardhur kunder sulmi i ekstremisteve katolike.

Ata kane raportuar profilin e imamit ne facebook dhe kane kerkuar qe imami te largoj ankesen e tij per mbrojtje nga ana e policise. Kane kerkuar qe imami te fshije edhe mesazhet kercenuese qe bandat terroriste skenderbegiste kane bere kunder imamit. Si rrjedhoje e ketij sulmi ne grup profili i imamit eshte pezulluar perkohesisht. Facebooku kerkon qe imami te fshije materialet inkriminuese te kercenueseve te tij me shumice katolike.

Me poshte mund te lexohen disa nga kercenimet kunder imamit, per te cilat policia e shtetit duhet te nisi dhe bej arrestime:

OPINIONE