Rajoni

Flamur Maxharri sulmon gazeten Impakt

Flamur Maxharri, i cili jeton ne Istog te Pejes ka sulmuar gazeten Impakt nepermjet portalit te tij FM Images. Maxharri i cili eshte me mbiemer hungarez apo maxhar, e ka quajtur Gazeten Impakt:

“Një portal mysliman që drejtohet nga magjupi Olsi Jazexhi, që shkruan gjithë ditën kundër shqiptarëve, dhe sidomos figurave të rëndësishme shqiptare, që nuk janë myslimanë, këtë radhë ka shkuar shumë larg. Në një shkrim të djeshëm, ky portal ka fyer rëndë heroin kombëtar të shqiptarëve, Gjergj Kastriot Skënderbeun, pasi vendimit të Maqedonisë që për nder të 550-vjetorit të vdekjes, të emetojë pullat postare me portretin e tij. ”

Gazeta Impakt i pergjigjet Flamur Magjari qe gazeta impakt nuk eshte portal mysliman por eshte nje portal mbareshqiptar i themeluar ne Britanine e Madhe. Ne Impakt shkruajne shqiptare te te gjithe feve dhe bindjeve. Portali nuk drejtohet nga Olsi Jazexhi te cilin Magjari e ofendon si magjyp.

Impakt nuk ka fyer ne asnje moment heroin kombetar te shqiptareve, por ben ironi here pas here me heroin serbo-shqiptar te Shqiperise por edhe te magjareve – apo hungarezeve te Hungarise dhe Kosoves. Portali impakt ironizon te gjithe ekstremizmat fetare, duke perfshire ketu edhe ekstremizmin e Flamur Maxharit dhe klanit te tij.

Ne portalin impakt shkruajne kontribues te ndryshem shqiptare dhe te huaj. Edhe Flamur Magjari nese di te shkruaj ne menyre historike dhe akademike eshte i mirepritur te kontribuoje.