Rajoni

FOTOLAJM/ Protestë në Prishtinë në përkrahje të artistëve në Tiranë

Qindra qytetarë i janë bashkuar në Prishtinë, thirrjes së sotme për të protestuar në përkrahje të artistëve të Tiranës.

Në orën 17:00 ata janë mbledhur në sheshin tek Teatri i Kosovës dhe kanë protestuar me parulla në duar.

Protesta është në përkrahje të artisteve shqiptar pas rrënimit te objektit të Teatrit Kombëtar Shqiptar./Tpz

OPINIONE