Shqiperia

Grabitet xhamia më e vjetër e Beratit

Gjatë ditës së sotme është grabitur Xhamia e Plumbit në Berat. Sipas raportimeve të policisë, janë grabitur rreth 2.000 mijë lekë të reja.

Me mjete të forta është thyer dera e xhamisë dhe është grabitur kasaforta ku besimtarët falin para për njerëzit në nevojë.

Policia ende nuk ka mundur të identifikojë autorët.