Shqiperia

Gruaja përlotet nga protesta, studentët i afrohen dhe bejne gjestin e fisnik

Protesta e studentëve sot vijon në ditën e saj të shtatë, edhe më e madhe se ditët e tjera. Masiviteti është zgjeruar sot pasi turmës i është bashkuar jo vetëm studentë nga rrethe, por edhe gjimnazistët e Tiranës.

Edhe qytetarët i kanë mbështetur gjatë gjithë këtyre ditëve, ndërsa sot një grua është emocionuar kur ka kaluar me biçikletë pranë turmës që e drejtonin studentët e Mjekësisë.

Siç duket edhe nga video, gruaja nuk i ka mbajtur dot lotët, ndërsa studentët e kanë përqafuar njëri pas tjetrit.

OPINIONE