Shqiperia

Habit ish-mafiozi shqiptar në SHBA: Gjyshi im ishte mik me Enver Hoxhën

Gangsteri i njohur shqiptar, i cili rrëzoi familjen “Gambino” të mafies italiane, i ftuar në emisionin “Zonë e Lirë”, rrëfeu të pathënat e jetës së tij.

Në një moment, Çani e ka pyetur atë nëse ishte e vërtetë që gjyshi i tij ka pasur miqësi me Enver Hoxhën dhe vinte sa herë që të donte në Shqipëri gjatë kohës së komunizmit, pasi ai jetonte në Amerikë. “Po kjo është e vërtetë.

Enver Hoxha ishte një kushuri i largët për ne dhe gjyshi im vinte shpeshherë në Shqipëri. Ai mbante syze dhe e pëlqente Partinë Komuniste”, rrëfeu John mbi këtë çështje.