Shqiperia

Hetimi për tenderat mjekësorë, SPAK tre pyetje doganave: Duam përgjigje brenda javës

Lidhur me hetimet e tenderave të materialeve mjekësore, Prokuroria e Posaçme Anti Korrupsion i ka dërguar tre pyetje Drejtorisë së Doganave.

Ajo kërkon të informohet lidhur me materialet e zhdoganuara në periudhën e pandemisë.

Ai i drejton disa pyetje mbi këto zhdoganime.

Çfarë materialesh janë zhdoganuar në periudhën e pandemisë?

Nga kanë ardhur?

Me çfarë çmimi janë zhdoganuar e çfarë sasie?

SPAK gjithashtu kërkon që të kthehet përgjigje brenda kësaj jave, ndërkohë që po kryen verifikimet në institucione të tjera, përfshirë këtu deklarimet në tatime nga subjektet fituese të tenderave, si dhe kontrollet e bëra nga Kontrolli i Lartë i Shtetit apo autoriteti i Konkurrencës./tpz

OPINIONE

INTERVISTA