IMPAKT 117 – Midis aktualitetit dhe historise

Historiani Xhaferr Sadiku tregon intrigat dhe anet e erreta te historise se Shqiperise, si manipulohet ajo, si u vra Esat Toptani, si ndasia ne toske dhe gege eshte shfrytezuar nga te huajt, si islamofobia ka qene pjese e historise shqiptare etj. Tregohet sesi anetare te shoqates Vatra kane marre pjese ne masakrat under shqiptareve dhe sesi keto figura te erreta me pas hiqeshin si atdhetare.

 

NDANI KËTË POSTIM

Mund tju interesojne