Emisioni IMPAKT

IMPAKT 90 – MKO organizate demokratike apo sekt diktatorial

Ehsan Bidi dhe Manucher Abdi, dy ish-muxhahedine iraniane shpjegojne tragjedine e tyre dhe jeten e tmerrshme me organizaten e muxhahedineve iraniane. Tregojne sesi jane manipuluar, torturuar dhe betejen e tyre per tu deradikalizuar dhe shkeputur nga sekti i Marjam Rajavi-t. Historite e tyre jane tragjike. Keta jane 2 nga 250 anetare te MKO-se qe tanime e kane lene kete organizate dhe duan te integrohen ne shoqerine shqiptare. Por ata vuajne. Shteti shqiptar dhe UNHCR nuk i mbeshtesin ata qe te jetojne te lire, por indirekt i shtyjne qe te qendrojne me organizaten muxhahedine.

OPINIONE