Opinion

Intervistë fantastike me video, Infektologu gjerman: Përfundimet e qeverisë janë “Vetëvrasje kolektive”, do të shkurtojnë jetën e miliona njerëzve

Nga: Sucharit Bhakdi

Më pak se 0.5% e infeksioneve janë serioze, shumica madje nuk zhvillojnë ndonjë sëmundje

Media vazhdon të të japë mesazhin rreth asaj pse normat gjermane të vdekjes janë më të ulëta sepse përgjigja që po i ndez ata në fytyrë do të vriste historinë e tyre: a.) Gjermanët bënë më shumë prova b.) Ajri në Gjermani është më i mirë.

Mjeku:

“Kjo është një tragjedi e jashtëzakonshme, sepse të gjitha këto masa janë në të vërtetë të pakuptimta.

“Masat e qeverisë janë groteske, absurde dhe shumë të rrezikshme.”

“Jetëgjatësia e miliona njerëzve po shkurtohet”.

“Ndikimi i tmerrshëm në ekonominë botërore kërcënon ekzistencën e një numri jashtëzakonisht të madh të njerëzve. Pasojat në kujdesin mjekësor janë të thella. Tashmë shërbimet për pacientët që kanë nevojë janë zvogëluar, operacionet janë anuluar, praktikat boshe, personeli spitalor po zvogëlohet. E gjithë kjo do të ndikojë thellësisht në tërë shoqërinë tonë”.

“Të gjitha këto masa po çojnë në vetë-shkatërrim dhe vetëvrasje kolektive mbi asgjë tjetër përveçse një hije të padukshme”./Gazetaimpakt/anti-empire/

 

OPINIONE

INTERVISTA