Irani: ‘Shpagimi’ për gjakun e dëshmorëve është të shkatërrosh plotësisht Izraelin

Komandanti i Forcave të Jeruzalemit, përgjegjës për operacionet e jashtme të Gardës Revolucionare të Iranit, Kasim Sylejmani e mori në objektiv Izraelin me deklarata të ashpra, në ceremoninë e përkujtimit të mbajtur në Tehran, për Imad Munijen, njërin nga komandantët e Hizbullahut që e humbi jetën si pasoj e sulmit bombardues.

Komandant i Forcave të Jeruzalemit, i lidhur me Gardën Revolucionare të Iranit, Kasim Sylejmani e mori në objektiv Izraelin me deklarata të ashpra, në ceremoninë e përkujtimit të mbajtur në Tehran, për Imad Munijen, njërin nga komandantët e Hizbullahut që e humbi jetën si pasoj e sulmit bombardues.

Kasim Sylejmani e bëri një deklaratë në ceremoninë e përkujtimit të mbajtur në Tehran, për njërin nga komandantët e Hizbullahut, Imad Munijen.

Duke iu referuar operacioneve të kryera nga regjimi izraelit në Siri, Sulejmani tha: “Ky regjim, po i zhvillon nga paniku operacionet e bëra çmendurisht.”

“Të i’a kthesh me të njejtën monedhë për gjakun e Imad Munijes dhe të tjerëve si ai të vrarë nga Izraeli, nuk është të hedhësh një raketë apo të vrasësh një person, por të shkatërrosh plotësisht temelin e këtij regjimi.”- tha Sylejmani.

Burimi : İslami Analiz/ ML

NDANI KËTË POSTIM

Mund tju interesojne