Historia Opinion Video

ISLAMI DHE SKËNDERBEU ne “Të Paekspozuarit”

Ne emisionin “Të Paekspozuarit” nga Ylli Rakipi në News24, “ISLAMI DHE SKËNDERBEU” Olsi Jazexhi, Pellumb Xhufi, Fatos Lubonja, Andi Bushati, Armand Ali dhe Virgjil Kule debatojne mbi mitin dhe historine e Skenderbeut. Kercenimet qe miti i Skenderbeut i sjell bashke ekzistences fetare ne Shqiperi dhe identitetit shqiptar.

OPINIONE