Islamofobi

Islamofobja Arbana Xharra irritohet me investimin ruso-turk në Serbi dhe sulmon përsëri xhaminë e muslimanëve shqiptarë

Islamofobja dhe katolikja Arbana Xharra ne nje postim te profilin e saj ne facebook ka treguar irritim mbi faktin se Turqia dhe Rusia po investojne ne nje projekt te madh gazifikimi ne Serbi. Si gjithmone, islamofobja katolike Xharra nuk ka harruar pa permendur edhe xhamine, qe me sa duket e urren tej mase. Me sa kuptohet nga postimi i saj, islamofobja kerkon qe lejet e xhamive ne Kosove te kushtezohen me investimet e Turqise. Per sa i perket Rusise dhe Turqise si dhe investimeve te tyre ne Serbi, Xharra i quan aleance Ruso-Turko-Serbe. Me sa duket, inati me i madh per islamofoben Xharra nuk jane investimet e Turqise dhe Rusise ne Serbi, por fakti se edhe Amerika nuk po investon asgje prej gjeje ne nje vend te korruptuar sikurse eshte Kosova. Per mungesen e investimeve amerikane ne Kosove, islamofobja nuk flet fare dhe rri urte sikurse nje dele.

OPINIONE

INTERVISTA