Bota

Kalın: Sulmet në Gaza treguan qëndrimin okupator të Izraelit

Zëdhënësi i Presidencës së Turqisë, Ibrahim Kalın: Sulmet treguan edhe një herë qëndrimin ligjshkelës, tiranik dhe okupator të Izraelit. Izraeli duhet t’i ndalë menjëherë këto sulme ndaj popullit të Gazës.

Kalın shtoi se komuniteti ndërkombëtar, i cili hesht përballë sulmeve izraelite, duhet të marrë përsipër përgjegjësi dhe të mobilizohet./ AA

OPINIONE