Ekonomi

Katari po i kthen dollarët në lira në ndihmë ndaj Turqisë

Qytetarët e Katarit po i kthejnë dollarët në lira turke.

Kjo si ndihmë ndaj valutës së Turqisë që momentalisht është duke rënë për shkak të sanksioneve të Shteteve të Bashkuara, shkruan IlmFeed.

Nëpër media sociale janë përhapur mjaft fotografi dhe thirrje që banorët e Lindjes së Mesme ta praktikojnë një gjë të tillë.

Donald Trump dje ka dyfishuar taksat e metaleve ndaj Turqisë.

Aktualisht, një lira ka vlerën e 13 centëve.

OPINIONE