Shqiperia

“Kërkojmë pagën e luftës”, punonjësit e një fasonerie në Berat protestë para Tatimeve

Mëngjesin e sotëm punonjësit e një fasonerie në Berat kanë dalë në protestë për pagën e luftës.

Teksa janë mbledhur para drejtorisë së Tatim Taksave, punonjësit njëzëri kanë kërkuar që të paguhen për muajt që ky biznes ka qenë i mbyllur për shkak të pandemisë së koronavirusit.

Sipas tyre, ata nuk kanë marrë asnjë page lufte, edhe pse emrat e tyre figurojnë në sistem si përfitues.

Punonjësit deklarojnë se fasoneria u mbyll për shkak të pandemisë dhe ata qëndruan dy muaj pa rrogë e pa pagë lufte.

Protestuesit janë mbledhur në grup para Tatimeve, ndërsa nuk kanë respektuar distancimin social./tpz