Bota

Kjo është vërteta e provokimeve izraelite!

Kjo eshte e verteta e Ministrit izraelit të Arsimit, i cili u mëson terrorizmin dhe vrasjet.

Kjo është e verteta e shtetit izraelit.

Ministri izraelit i Arsimit, Naftali Bennett, deklaroi dje se ai do të urdhëronte “sulme për të asgjësuar” politikën në Gaza, përfshirë edhe fëmijët palestinezë.

Burimi: Ambasada palestineze ne Shqiperi

OPINIONE