Shqiperia

Krimet e Rënda ndalojnë në sallën e gjyqit një prokuror të Gjirokastrës

Prokurori për Krime të Rënda ka ndaluar nê sallën e gjyqit një prokuror në Gjirokastër. S.Ç ndodhet për momentin në komisariat për verifikim lidhur me një dosje hetimore. Ende nuk dihet për çfarë akuzohet ky prokuror dhe nese ndaj tij do te merret masa e arrestit.

OPINIONE