Rajoni

‘Kurir’-i serb: Bashkëshortja e Hashim Thaçit lidhje intime me Kadri Veselin

“Seks-skandal në Prishtinë”. Ky është kryetitulli i të përditshmes serbe, “Kurir” e cila shkruan se Hashim Thaçi dhe Kadri Veseli nuk i kanë më marrëdhëniet mes tyre si dikur. Sipas kësaj medie, shkak për këtë është bërë një grua dhe jo për arsye politike.

Dhe kjo është Lumnije Thaçi, gruaja e Presidentit, Hashim Thaçit.

Artikulli i medias serbe, “Kurir”

Gazeta citon oficerin serb të zbulimit, Bozidar Spasiç i cili konfirmon, sipas të dhënave të sigurimit turk, se bashkëshortja e Hashim Thaçit dhe Kadri Veseli janë në një lidhje intime mes tyre.

Të gjitha këto informata delikate u ofruan nga shërbimet sekrete turke. Sipas informatave gratë e rivalëve të tyre politik janë parë tre herë në restorant, por ajo është e organizuar zakonisht si në një ekskursione, kryesisht në Brezovica dhe Sharr. Gjatë verës, ata u pëlqyen të zbrisnin në Durrës ose në ndonjë vend tjetër në bregdetin shqiptar. Thaçi ishte i zemëruar si një rrëqebull kur gjeti dhe tha se nuk mund të besonte se çka po bënte gruaja e tij. Tani turqit informohen rregullisht dhe po presin për reagimin e tij.

Sipas këtij mediumi, zonja e parë u pa disa herë më këtë zotriun edhe në udhëtime, por edhe në Bondstyle.

“Ajo hyri në atë bazë pothuajse sikur të ishte në shtëpinë e saj. Lumnija, së bashku me motrën e saj, morën pjesë në parulla me oficerët e KFOR-it, kështu që e kapën. Thaçi shpejt e mohoi këtë, duke argumentuar se vetëm motra e gruas së tij ishte e përfshirë”, shpalos detaje Spasiç.

Burimi: Shqiptarja.com

OPINIONE