Rajoni

Kuvendi i Maqedonisë kërkon heqjen e mandatit të Gruevskit

Kuvendi i Maqedonisë ka bërë me dije së është caktuar seanca e radhës e Komisionit për Çështjet e Rregullores dhe të Mandateve-Imuniteteve të Deputetëve për më 6 nëntor në orën 12:00.

Në këtë mbledhje e vetmja pikë dite për t’u shqyrtuar është: propozim për heqjen e mandatit të deputetit Nikolla Gruevski në bazë të informatave të pranuara nga Gjykata Themelore Shkup, Njësia për Krime të Organizuar dhe Korrupsion të datës 23.05.2018.

Deputeti Nikolla Gruevski është dënuar me 2 vjet burg.

OPINIONE