Bota

Manjaku seksual Harvey Weinstein goditet në restorant: Je një copë m***

Producenti Harvey Weinstein, i akuzuar si manjak seksual dhe mendohet të ketë abuzuar me dhjetëra aktore të Hollywoodit, duket se e ka të vështirë të dalë në publik, pas publikimit të rrëfimeve të këtyre grave.

Së fundmi ai ka qenë duke darkuar në një restorant kur është goditur në fytyrë nga një burrë, i cili ka bërtitur “je një copë m***, për atë që i ke bërë grave”.