Media izraelite: Tel Aviv shkatërroi 190 shtëpi palestineze në vitin 2018

Sipas një raporti të qeverisë izraelite, regjimi sionist ka shkatërruar 190 shtëpi palestineze që nga fillimi i vitit aktual, ndërsa vitin e kaluar ishin 52 njësi banimi, sipas raporteve të medias.

Regjimi sionist i Izraelit paraqiti një raport mbi rregulloret e ndërtimit, duke sugjeruar se në krahasim me vitin e kaluar numri i shtëpive palestineze të shkatërruara nga regjimi është rritur, njoftoi kohët e fundit Palestina Alyoum.

Shtatëdhjetë buldozerë, kamionë dhe automjete mallrash janë konfiskuar nga palestinezët në territorin e okupuar palestinez, shkruan gjithashtu raporti.

Regjimi sionist kohët e fundit ka lëshuar urdhra për prishjen e shtëpive të familjeve të luftëtarëve palestinezë dhe shkatërroi një numër të madh të tyre.

Burimi : IRNA/ ML

NDANI KËTË POSTIM

Mund tju interesojne