MEDIUMET DIXHITALE APO DEXHALISTE!

Savash VELIU
Ne si komb duhet të mësojmë se si ta respektojmë siç duhet faktet historike dhe si t’i ndëshkojmë me drejtësi kriminelët që rrezikojnë interesat tona kombëtare dhe fetare.
Pse perëndimi gjegjësisht Evropa e pasuruar marramendësisht nga bota arabe ose Bota Islame arriti për resht 300 vite arabi musliman në Evropë të jetë Turist kurse në tokat e Ballkanit arabi musliman të jet Terrorist??!
Përse Evropa shqiptarët gjithnjë i urdhëron me thënë drejt i kërcënon të qendrojnë larg botës araboislame të përqëndruar ndaj Evropës derisa ato vet pasurohen në krah të arabomuslimanëve ku brenda njëqindviteve të fundit shqiptarët kurrë nga europerendimi “dashamir” nuk janë mbështetur as me një qindark të vetëm!!??
Pse kjo hipokrizi e sëmur paradoksale dhe kërcënuese vjen nga Evropa gjithnjë ndaj muslimanëve të ballkanit saherë orientohen nga Turqia apo Bota Islame apo Liga Arabe, pse!!???
Sepse përmes mediumeve politike Dexhalli [çuditërisht një emërim i njëjtë me Dixhitalizim] më lehtësisht mund ti kontrolloj e të plasojë idetë e veta krimogene dhe ta helmojë vetëdijen masovike e mbarë njerëzimit.
Ja një shembull Paradoksal si trajtohen shtetet muslimane të Ballkanit perëndimor; Kosova dhe Bosnja!
Qytetarët e Republikës së Kosovës duhet të kenë viza për të udhëtuar në vendet e BE-së. Ndërsa qytetarët e një pjelle gjenocidale si Republika Srpska mund të lëvizin të lirë.
BE-ja nuk i trajton palë të barabarta në dialog Kosovën dhe Sërbinë. Kjo do të thotë se në perceptimin e zyrtarëve evropian akoma zhvillohen negociata për statusin e Kosovës e jo dialog mes dy shteteve, ashtu si zyrtarisht emërohet procesi, ja nje racizëm i denj për evropën sionoprofane.
Ishte kjo Evropë që detyroi të shpifet sintagma masone çoroditëse mes shqiptarëve të mbetemi të vetmuar me maksimën fataliste: “Feja e shiptarit është shiptaria” që na hasmëroi edhe me Lindjen muslimane edhe me Perëndimin e krishterë edhe me Veriun çifut, dhe kështu mbetemi vetjakë, mizantropë dhe në luftë ndërmjet veti!!
Prandaj, duke vështruar mediat dhe politikën vetëm perëndimorë, me pak intelegjencë nuk është vështirë të konkludohet se bëhet fjalë për vërshimin e shpifjeve dhe bestytnive, posaçërisht kur bëhet fjalë për krijimin e qëndrimeve ndaj arabëve dhe Turqve islam.
Këto gabime nuk janë produkt i paditurisë por armiqësisë historike dhe strategjike antiislame.
Evropa ose Dexhalli përpiqet ta deformojë dinjitetin e Islamit dhe të muslimanit me shtrirjen e islamofobisë në tokat evropiane dhe të ballkanit.
Mediat kanë fuqi dhe e përdorin atë gjerësisht në Ballkanin Perëndimor për të prodhuar dhe përhapur “panik moral” dhe për t’i margjinalizuar më tej grupet shoqërore duke i dënuar ata me përdorim të gjerë të gjuhës së urrejtjes si simptoma dhe shkaqe të tensioneve më të gjera shoqërore dhe imoralitetit të të gjitha llojeve, pavarësisht nëse bëhet fjalë për dezinformatat, përmbajtjet manipulative ose lajmet e rreme. Kjo është evidente sepse vijnë nga mediat mediatik të financuara nga bota perëndimore që shprehen në gjuhën shqipe e me gjuhë të tjera ballkanas!
Misionet e tyre janë të fusin pesimizëm, dyshim, defetizëm dhe pritje pasive të zgjidhjes së çështjeve në të cilën ndodhen si shoqëri tabloja e sotme e formuar nga hutia që ka pasuar botën.
Të gjithë këta e shumë tjera janë në shërbim të Dixhitalizmit Dexhalist duke u lëshuar si re të zymta ose si fitne mbi botë për paraaritjen e tij mbi njerëzit e hutuar siç është edhe themelimi i Tempullit të Dexhallit në Berlin!
Gjitha këto janë eksperimente të gjunjëzojn njerëzimin të shkaktuara me nxitje direkte, sepse i gjason eksperimentit Pavllovian që fillon sekrecionet psiqike si te qeni [turma] që sapo të dëgjojë gjurmën e hapave të pronarit i cili shkon me vrap tek ushqimi i sjellur!
Vërtet Dexhalizmi është Medium i Iblisit në luftë dhe synim për t’iu kundërvënë vullnetit të Zotit, e cila veç ka filluar mbi tokë me Plandemin dhe Dixhitalizimin dhe ai ka kompleks të shejtanit të superioritetit mbi egon e tij “UNË” dhe të tjerët, një veçori Iblisian!

NDANI KËTË POSTIM

Mund tju interesojne