Shqiperia

“Mos dilni nga shtëpia”, Rama kërkon të izolojë edhe të rinjë e pabindur duke i terrorizuar

Kryeministri Edi Rama e ka vënë theksin e fjalës së tij sot tek të rinjtë dhe u ka bërë apel të rinjve e fëmijëve që të mos dalin nga shtëpitë të luajnë në lagje e të rrezikojnë prindërit e gjyshërit, pasi ka theksuar se kështu po vënë në rrezik edhe vetë jetën e tyre.

Pasi bëri gjithcka që mundej për të izoluar të moshuarit me penalitete dhe gjoba, rama iu është drejtuar sot të rinjëve që deri tani nuk i janë bindur dhe kërkon vetë izolimin e tyre.

Duke vazhduar luftë n e me covid 19 si ajo me mullinjtë  e erë s nga don Kishoti i Servantesit ai tani kë rkon izolimin apsolut të cdo shqiptari duke e rikthyer vendin në një diktaturë komuniste dhe veten si lideri shpirtëror absolut i shqipëtarëve të cilët po i “burgos” në shtëpitë e tyre.

“Shifrat janë pak, shumë pak por mjaft që t’na bëjnë gjëmën e ta bëjnë këtë luftë tragjedi me përmasa të paimagjinueshme”, tha rama./Gazetaimpakt/