Historia Shqiperia Video

Mustafa Nano, Auron Tare dhe Olsi Jazexhi debatojne mbi Skenderbeun, Islamin dhe historine

Debati, Mustafa Nano: Konvertimi në Islam, proçka më e madhe në historinë e shqiptarëve

Ne emisionin “Studio e Hapur” nga Eni Vasili ne News24, Mustafa Nano, Auron Tare dhe Dr. Olsi Jazexhi debatojne mbi librin me te fundem te Mustafa Nanos, deklaratat e tij mbi islamizimin e shqiptareve, nenen serbe te Skenderbeut, krijimin e Shqiperise, rrezikun qe shoqerise shqiptare i vjen nga ekstremistet e Skenderbeut etj. Debatohet mbi rrolin e fese ne shoqerine shqiptare, tabute historike dhe lirine e mendimit dhe te fjales.