Shqiperia

Naftëtarët e Ballshit dalin në protestë/ Ndalet uzina për mungesë të naftës bruto

Naftëtarët në Ballsh, kanë dal në protestë mëngjesin e sotëm. Për shkak të mungesës së naftës bruto, uzina ka ndalur së punuari.

Bankers refuzon t’i shesë naftë. Për pasojë naftëtarët kanë mbetur pa punë dhe kanë dalë në protestë për të kërkuar të drejtën e tyre.

OPINIONE