Bota

Në dy ditët e fundit nga Guta Lindore dolën 4.900 anëtarë të Ahrar Shamit

Kryetari i Qendrës së Monitorimit të Armëpushimit në Siri, Yuriy Yevtushenko raportoi se në dy ditët e fundit nga Guta Lindore, së bashku me familjet e tyre dolën më shumë se 4.900 anëtarë të Ahrar Shamit dhe se arritën në rajonin në armëpushim në Idlib.

Yevtushenko i cili tha se për të nxjerr militantët e Ahrar Shamit dhe familjet e tyre nga Hareste, qendra ruse ka kryer operacion të veçantë, shtoi se: “Nga rajoni dolën 4.979 militantë së bashku me anëtarë të familjes. Të gjithë arritën në vendbanimin Kalat el-Mudik në rajonin e Idlibit.

Burimi : Sputnik News/ ml

OPINIONE