Shqiperia

Në izolim nga koronavirusi dhe pa ujë, UKT Durrës: Disa zona do të kenë probleme me furnizimin

Ndonëse u duhet të durojnë izolimin për shkak të koronavirusit, disa zona në Durrës, po përballen dhe me një sfidë tjetër të vështirë, mungesën e ujit të pijshëm.

Ujësjellës Kanalizime Durrës në një njoftim për mediat ka sqaruar se për shkak të një defekti që ka ndodhur në stacionin e pompimit në Fushe Kuqe, probleme ne furnizimin me ujë do të kenë disa zonat të fshatrave.

Bëhet fjalë për Ishmin, Katundin e Ri, Manez, Rrashbull dhe një pjese e Shkozetit./tpz

OPINIONE

INTERVISTA