Nga kontaktet me personat e inkriminuar, te pranimi i favoreve apo dhuratave, zbardhet formulari i vetëdeklarimit që duhet të plotësojnë policët

Zbardhet formulari i vetëdeklarimit që po plotësojnë efektivët e policisë, për t’iu nënshtruar procesit të vettingut. Në këtë formular përfshihen pyetje për identitetin e efektivit të policisë, por edhe pyetje pikante, siç është ai nëse kanë pasur apo jo komunikime të qëllimshme me persona të inkriminuar.

Ndër të tjera efektivi duhet t’i përgjigjet dhe faktit nëse ka qenë apo jo ndonjëherë i shpallur në kërkim apo nëse ka marrë favore apo dhurata nga persona të inkriminuar./BW

foto galeri

foto galeri

 

NDANI KËTË POSTIM

Mund tju interesojne