Shqiperia

Nga Theodhori Sollaku, Ismajli e Lefteri Lleshi, këta janë kandidatët për anëtarë të KQZ së re

Zbardhen emrat e kandidatëve për anëtarë të KQZ së re.

Për dymbëdhjetë vendet vakante kanë aplikuar deri tani 25 persona, ndërkohë që afati i aplikimeve do të përfundojë në 18 shtator.

Mësohet se për kryekomisioner kanë aplikuar gjashtë kandidatë, ndërsa për zëvendës kryekomisioner kanë aplikuar dy kandidatë. Ndërkohë, si komisionere ka aplikuar Lefterije Lleshi, Irsa Ruçi, Haki Mustafa, si dhe ish-prokurori i Përgjithshëm Theodhori Sollaku, për pozicionin e Komisionit Rregullator dhe në KAS.

LISTA E KANDIDATËVE

Irsa Rusi, komisionere dhe Komisioni Rregullator

Agim Paskali Komisioni Rregullator dhe KAS

Halil Hyseni-Komisioner

Hysen Osmanaj-Komisioner, zv.komisioner, komisioni Rregullator- KAS

Ledio Braho – KAS

Lefterie Lleshi- Komisioner, Komisioni Rregullator, KAS

Odeta Berberi – Komisioni Rregullator

Arens Cela – Komisioni Rregullator, KAS

Anjeza Dajzmaili – Komisioni Rregullator

Spiro Maliqi – Komisioni Rregullator, KAS

Naim Mecalla – Komisioni Rregullator

Redinela Beqiraj- KAS

Durim Grabova – Komisioni Rregullator, KAS

Farie Osmani – KAS

Arben Xhiku – Komisioner, zv.komisioner dhe Komisioni Rregullator
Theodhori Sollaku – Komisioni Rregullator, KAS

Përparim Shullazi

Eldrina Karafili – KAS

Lealba Pelingu

Akil Mustafa – komisioner, zv.komisioner, Komisioni Rregullator

Arben Isaraj – KAS

Odeta Seferaj

Lindita Tako – Komisioni Rregullator, KAS

Kamerion Salillari

Ardian Myslimaj./tpt

OPINIONE