Bota

Një mrekulli pas katastrofe: xhamia nuk shembet pas tsunamit në Indonezi

Katastrofa më e fundit në Indonezi nga një tërmet e tsunami bashkë, ka lënë pas dhe mrekulli. Një prej tyre është fati i xhamie që ka përfunduar në objekt lundrues, duke mos patur asnjë dëmtim.Nga vala e ujit ajo thjesht është tërhequr në det dhe tashmë gjendet e tyre duke u pagëzuar si një “xhami lundruese”Pos kësaj, videoja e një personi të panjohur tregon skena të tmerrshme nga tsunami, të shkaktuara pas tërmetit. 

Burimi: Medialb

OPINIONE