Bota

Një tjetër sukses i diplomacisë palestineze në përballjen e shtetit pushtues izraelit

Një tjetër sukses i diplomacisë palestineze në përballjen e shtetit pushtues izraelit.

Shteti i Palestinës është zgjedhur si vendi drejtues i Grupit 77, i cili është blloku më i madh i vendeve në zhvillim në Kombet e Bashkuara

Ndërkohë që disa nga fuqitë e mëdha botërore përpiqen që Palestina të mos ketë vendin dhe pozionin e duhur në arenën ndërkombëtare duke e lenë atë në hije, ky Grup zjedh ta vendosë Palestinën në “Pozicion Drejtues” të 133 vendeve anëtare të këtij grupi.

Burimi: Ambasada Palestineze ne Shqiperi

OPINIONE

INTERVISTA