Bota

Një tjetër vend bosh i një fëmije dëshmor. 

Deri kur do të vazhdojë zinxhiri i vrasjeve të fëmijëve palestinezë nga izraelitët?!!!!

E gjitha kjo ndodh nën heshtjen e bashkësisë ndërkombëtare dhe duke e trajtuar Izraelin si shtet mbi ligjin.

Pavarësisht gjithë këtyre padrejtësive dhe konspiracioneve, më në fund Palestina do të triumfojë.

Burimi: Ambasada Palestineze ne Shqiperi

OPINIONE

INTERVISTA