Shqiperia

Një urim të cilit i do gjetur kuptimi

Vendimi i djeshëm i Këshillit të Europës që shty deri në vitin 2019 hapjen e negociatave me Shqipërinë dhe Maqedoninë, edhe kështu të kushtëzuara, do të diskutohet shumë dhe në mënyra të ndryshme. Por zyra e BE-së në Tiranë, e drejtuar nga Romana Vlahutin, ka menduar të urojë vendin tonë, pra qeverinë për atë që e quan sukses në rrugën drejt BE-së. përmes një mesazhi në rrjetet sociale, zyra e BE-së uron vendin tonë, duke lexuar si arritje një vendim që në Shqipëri shikohet prej disave si dështim.

OPINIONE

INTERVISTA