Shqiperia

Noizy përfshihet në tekstet shkollore? Ja çfarë thotë këngëtari

Ditën e sotme këngëtari Noizy, ka postuar një foto në Instagram, ku tregon se tashmë ai është pjesë e teksteve shkollore. Ai është bërë pjesë e një pyetsori, nga ku nxënësit duhet ti përgjigjen saktë gjërave ë dinë për të.

Nuk dihet se për cilin libër bëhet fjalë, dhe as për çfarë klase, por në foton e postuar prej këngëtarit shkruhet vetëm “në libra shkolle”.

OPINIONE